|
Moj Mikro Forumi
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gradencan
Pridružen/-a: Ned Avg 2009 12:33 Prispevkov: 26
|
Objavljeno: Tor, 26 Jan 2010, 19:34 Naslov sporočila: Backup sistemskega diska |
|
|
Pozdrav!
Zanima me, kater program mi priporočate za izdelavo varnostnih kopij. Sedaj uporabljam Acronis True Image Home, vendar mi čedalje bolj para žiuce. Včeraj mi je namreč crknil komp - ko se naložijo Winsi, comp frizne in samo še piska. Ko sem ga zbootal s CDjem Acronisa in izbral backup iz drugega diska, mi je najprej napisal, da backup ni veljaven (to se mi je zgodilo že v preteklosti), nato, ko mi je le nekako uspelo, pa je vedno tik pred korakom obnavljanja komp zmrznil. Sem poizkusil vsaj 5×, a ga je vedno zamorilo.
Zanima me, kater program mi priporočate za izdelavo varnostnih kopij, ki bo v takem primeru rešil težavo in me ne bo pustil na cedilu kot Acronis. Ali pa, če bi se dalo tudi z Acronisom to kako odpravit?
Že v naprej se vsem najlepše zahvaljujem za pomoč! _________________ Gigant.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
 |
jack Site Admin
Pridružen/-a: Tor Mar 2004 9:30 Prispevkov: 265 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon, 01 Feb 2010, 22:17 Naslov sporočila: |
|
|
Hja... Jaz za enkrat z Acronisom kar dobro shajam ... uporabljam verzijo 10 workstation... zadeva lih ni poceni, ampak še posebej če imaš več računalnikov in operiraš z imagi preko omrežja, potem je zlata vredna...
Pogrešam pa včasih dobrega starega ghosta... Ampak kolikor gledam je Acronis zdaj bolj sprejet in popularen...
Če pa ima kdo še kakšno idejo... dobrodošel... _________________ lp,
Jaka Mele
uredništvo Moj mikro |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|